Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad

Let op: wegens extreme drukte, tijdelijk minimale bestelwaarde 99 Euro. Kom naar de winkel voor advies.

Home Carnavalskleding Carnavalskleding Meisjes
Filters

Productcategorieën

Carnavalskleding Meisjes

Carnavalskleding meisjes heeft carnavalsjurkjes voor meisjes en meiden van 4 tot 14 jaar en nog wel een beetje ouder. Deze carnavalskleding is rondom verschillende thema’s gegroepeerd om het zoeken wat eenvoudiger te maken. Want wat hebben we veel carnavalskleding voor meisjes! Let er op bij het kopen van carnavalskleding meisjes dat je geen brandbare kleding gebruikt. Tegenwoordig moeten alle kleren geïmpregneerd zijn zodat ze niet per ongeluk vlam vatten. Fijn om te weten toch?

Resultaat 1–32 van de 214 resultaten wordt getoond

Carnavalskleding voor meisjes in verschillende stijlen

De thema’s sluiten ook aan op de thema’s die we bij de volwassenen gebruiken.  Soms “horen” kledingstukken gewoon bij elkaar zodat je als moeder en dochter in een soort gelijke outfit kunt gaan. Maar natuurlijk ook als vader en dochter. Denk bijvoorbeeld aan sprookjes. Dan kun je gaan als Tinkerbell en Peter Pan. Een ander gezellig thema dat volop kleurige carnavalskleding oplevert voor meisjes zijn natuurlijk de jaren 60 of wel het hippie thema.  En welk meisje wil nou niet een stoere piraat zijn? Vooral wanneer je vader als captain Sparrow verkleed gaat.

Meisjes in stoere carnavalskleding

Het kan natuurlijk altijd nog stoerder. Want vindt jouw dochter prinsesjes niks aan en houdt ze meer van de jungle en van wilde tijgers? Dan is natuurlijk Madagascar haar favoriete animatiefilm. Verras je dochter dan eens met een mooi Alex de leeuw kostuum. Misschien heb je niet zo’n avontuurlijke meid maar is het wel een geweldige spring in het veld. Zou dan een kikker kostuum niet geweldig toepasselijk zijn?

Of je nu op zoek bent naar een leuk dierenpak, een balerina jurkje of een gewoon een goedkoop carnavalspakje, wij leveren alles uit eigen voorraad. Kleding bekijken? Dat kan in onze mega-feestwinkel in Valkenswaard.

Fop & Feestwinkel