Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad

Let op: wegens extreme drukte, tijdelijk minimale bestelwaarde 99 Euro. Kom naar de winkel voor advies.

Filters

Gekke Pakken

Met carnaval is natuurlijk geen enkele outfit “normaal”, maar onze gekke pakken slaan werkelijk alles. Wil je lekker opvallen tijdens het carnaval dan kun je bij gekke pakken vast en zeker iets vinden dat gek genoeg is. Je vindt hier een keur aan bijzondere kostuums die we even nergens anders kwijt konden.

 

Resultaat 1–32 van de 83 resultaten wordt getoond

Gekke typetjes, gekke pakken

Wat te denken van een dikmaak kostuum, een naaktkostuum of een vette gangster outfit? Als dit nog niet gek genoeg is hebben we ook een bruidsjurk of een balletpakje voor heren. Ook kun je voor de dag komen als lunatic in een dwangbuis of de polonaise dansen als gigantische baby. Je ziet, bij ons aan ideeën geen gebrek. Mocht je nog meer inspiratie willen opdoen dan kun je altijd kijken bij een van onze andere thema’s, zoals de foute disco carnavalskleding of de verschillende foute typetjes die onze historie heeft gekend in Barok of historische carnavalskleding. Piraten zijn van nature gestoord dus wellicht zit daar ook iets moois voor carnaval bij.

Laat je fantasie de vrije loop en bedenk zelf nog meer gekke pakken voor carnaval

De voorpret is minstens net zo leuk als het carnaval zelf, dus wanneer je nog niet weet wat je komend carnaval wilt gaan dragen, kan beginnen met het maken van een lijstje gekke typetjes of gekke duo’s. Vroeger was het Willempie van André van Duin, maar tegenwoordig zijn het de showmasters en BN-ers zelf die zich uitstekend lenen voor een persiflage. Denk maar aan Geer en Goor of Paul de Leeuw (alhoewel zijn typetjes ook de moeite waard zijn). Roy Donders scoort ook hoge ogen wanneer er een nominatie zou zijn voor gekste pak. Wil je echt gek doen dan kun je wat clipjes met DJ la Fuente bekijken voor inspiratie. Doe je haar in een knot en kies één van onze carnavalsjassen uit. Zachte G erbij en klaar is je typetje!

Fop & Feestwinkel