Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Clown

Is je dochter ook zo’n grapjas? Dan kan ze natuurlijk prima als clown naar het carnaval. Kale kop, rode plukken haar boven de oren, rode neus, wit gezicht, gigantische schoenen, een pofbroek en een raar loopje en je clowns outfit voor meisjes is klaar. Paar gadgets doen het natuurlijk ook goed. Want je moet natuurlijk wel een beetje een lolbroek zijn op het carnaval. Bijvoorbeeld een bloem waar water uitkomt als je er aan ruikt of een zakdoek met vrolijke zelf geborduurde teksten. Mensen in de maling nemen dat mag als je clown bent. Zeker tijdens carnaval, maar meisjes hebben ook in het normale leven wel wat krediet.

Toont alle 5 resultaten

Carnavalskleding meisjes clown

Beroemdste liefste en vrolijkste clown ooit: Pipo

Pipo de clown met zijn vrouw Mammaloe is voor ons de beroemdste clown ooit met een zonnig karakter. Compleet met rode neus en enorme lachende mond. Ik keek altijd gefascineerd naar die mond, want zelfs als Pipo serieus was, bleef die mond lachen. Zo ook de ogen. Die waren zo geschminkt dat er altijd een twinkeling was. Geen engerd zoals de latere clown van Stephen King die beter in het Halloween thema thuis hoort of op een griezelfeest. En ook geen Pierrot, de clown met de traan op de wang in het zwart wit. Toch wordt tijdens carnaval de hit van Ben Kramer veel gedraaid, in ieder geval boven de rivieren; Hij was maar een clown, in groen en in rood, hij was maar een clown en nu is hij dood”.

Clownspak met strik en bolhoedje

Wie gaat als Pipo heeft een ruitjesjasje nodig in camelgeel, een enorme strik met rode stippen en een bolhoedje. De schmink doet de rest. Als clown hoef je per se een passende hoed te hebben, juist een te klein hoedje heeft een grappig effect. Gelukkig hebben we die bij onze accessoires in alle kleuren voor minder dan vijf euro. Wil je zelf een clownspak in elkaar zetten dan is een tuinbroek een leuke basis. Versier die met lapjes en bloemetjes samen met je dochter en je krijgt het mooiste clownspak dat je kunt bedenken.

Fop & Feestwinkel