Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad

We kunnen online bestellingen niet verwerken in verband met extreme drukte. Kom naar de winkel, heel veel voorraad!

Filters

Productcategorieën

Productcategorieën

Carnavalsjassen

Carnavalsjas voor dames kopen? In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment carnavalsjassen voor dames voor iedereen die een jas wilt dragen in plaats van een compleet kostuum. Ons uitgebreide assortiment dames carnavalsjassen zorgt ervoor dat er voor iedereen wel een geschikte carnavalsjas te vinden is. Onze carnavalsjassen zijn van hoge kwaliteit en gaan jaren mee. Tevens ook geschikt voor theater.

Resultaat 1–32 van de 214 resultaten wordt getoond

Carnavalsjas dames

Een carnavalsjas kan je natuurlijk over je carnavalskleding heen dragen, maar in ons assortiment vindt u ook jassen voor carnaval die een kostuum op zich zijn. Of u nu op zoek bent naar een carnavalsjas als kostuum of om over uw carnavalskleding te dragen: voor iedereen is er een geschikt carnavalsjas te vinden in onze uitgebreide collectie.

Geschikt voor koude carnavals

Carnaval speelt zich natuurlijk voornamelijk buiten af. In Nederland betekent dat vaak koude carnaval nachten. Dit is dan ook meteen een van de redenen waarom carnavalsjassen voor dames zo populair zijn. Een mooie dames carnavalsjas zorgt ervoor dat u er lekker warm bij loopt tijdens het vieren van carnaval. De carnavalsjassen in onze webshop zijn prachtig, voorzien van bijzondere details en ook nog eens van hoge kwaliteit. Waan u de koningin van het feest en bestel direct een mooie carnavalsjas!

Dames Carnavalsjassen staan super leuk bij petticoat

Een veel geziene combinatie is een piraten jas of veelkleurige carnavalsjas op een petticoat (kijk bij Carnavalskleding dames petticoat voor alle verschillende kleuren en uitvoeringen). Hiermee staat de jas lekker wij uit, wat het model ten goede komt en jouw figuur natuurlijk ook. Hierdoor krijg je een vorstelijk voorkomen dat ontzag inboezemt. Combineer met een mooi masker en draag er een paar rijglaarzen bij en je waant je de tegenspeelster van Johnny Depp in Pirates of the Carribean. Dit geeft vast en zeker een goede boost aan jouw feestje, want per slot van rekening maken kleren de vrouw. En als de vrouw blij is, is iedereen blij☺.

Fop & Feestwinkel