Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Dieren

Dieren zijn een populair thema binnen de categorie carnavalskleding jongens. Er uit zien als een draak, kikker, panda of koekiemonster is van een heel andere orde dan je verkleden als prins, ridder, superman of generaal. Je moet er wel een beetje lef voor hebben. Zo’n dieren carnavalspekske is wel even iets anders dan een cape om binden of een hoedje op zetten.  De dierenoutfit maak je compleet met een dierenmasker of schmink. Onze trots is Alex de leeuw uit Madagascar. Een uniek dieren carnavalskostuum voor jongens, maar natuurlijk staat deze carnavalskleding ook prima bij meisjes.

Resultaat 1–32 van de 50 resultaten wordt getoond

Carnavalskleding dieren jongens

In Dieren carnavalskleding vallen jongens pas goed op

Doorgaans kiezen jongens voor de wat minder gedurfde thema’s als soldaat, piraat, skelet of brandweerman (kijk voor de laatste twee carnavalspakken bij overige carnavalskleding jongens). Vaak wijkt dat niet eens zoveel af van hun gewone dagelijks outfit. Kijk maar hoe veel jongens er in een camouflagebroek of jas rondlopen wanneer ze een jaar of tien zijn. Opvallen is niet waar ze voor gaan. En met een dieren kostuum val je tijdens carnaval natuurlijk echt wel op. Zeker wanner je als dino gaat of als bruine beer, koe of kikker.

Hoe krijg je ouder jongens verkleed met carnaval?

Zeker als ze in de bovenbouw van de basisschool belanden willen jongens vaak niet meer verkleed gaan met carnaval. Liever gaan ze op in de massa. Een hoedje of een masker opzetten is toe daar aan toe. Wat blingbling slaat vaak ook wel aan. Bijvoorbeeld als gangsterbaas of rapperJ. Glitter en glamour kan ook nog en zeker de mafia of de gangster look is natuurlijk vet lauw. Maar kleinere jongens en de èchte carnavalsvierders, jong en oud, jongen of meisje,  lopen weg met onze dierenkostuums. Of zouden het de moeders zijn die van hun jongetjes (en mannen) nog graag knuffeldieren maken?

Knuffeldieren als carnavalskostuum onweerstaanbaar

Hoe het ook zij, zelfs de ondeugendste boefjes veranderen in de liefste knuffeldieren wanneer je ze in een pandapakje of muiskostuum steekt. Onze dieren carnavalskleding is namelijk gemaakt van hele lekkere zachte, zeer aaibare kwaliteit stof. Na de carnaval kunnen jongens er gewoon in slapen. Leuk op de camping of tijdens een slaapfeest. Misschien heb je dan niet eens meer een slaapzak nodig want deze carnavalspakjes zijn echt van zeer dik materiaal gemaakt. Een carnavalsjas heb je bij zo’n dieren carnavalspekske dan ook niet nodig.

Fop & Feestwinkel