Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Piraat

Een piraat of zeerover is een begrip dat als sinds het begin van de scheepvaart bestaat. Het is een populair thema, zeker ook vanwege de recente filmreeks “Pirates of the Carribean”. Mede hierdoor hebben we een enorme collectie piratenjurkjes in onze webshop in diverse kwaliteiten. De piratenjurkjes hieronder geven een duidelijk overzicht van de mogelijkheden maar kijk zeker ook eens bij onze exclusieve collectie van toneelkwaliteit. Ook de piraten accessoires vind je in onze webshop.

 

Resultaat 1–32 van de 46 resultaten wordt getoond

Carnavalskleding dames piraat

Ben je op zoek naar carnavalskleding piraat? Een piraten jurk als Carnavalskleding dames? Dat zijn toch enge zeerovers? Mannen met baarden, een houten been, lapje voor het oog en een haak als arm? Ach kom! Anno 2016 is de piraat nog lang niet uitgestorven en allang niet alleen meer voor behouden aan mannen. Dus dames, laat de kleuterschool achter je en ga op de baldadige toer. Verras vriend en vijand met een nieuwe versie van jezelf en voel je even net zo gek als Jack Sparrow.

Piratenjurk carnavalskleding dames zowel stoer als sexy

Dit jaar zullen er meer piratenvrouwen zijn dan ooit, of in ieder geval vrouwen die graag piraat zouden willen zijn. Dat komt natuurlijk door Pirates of the Carribean, waarin Elizabeth Swann met veel overtuiging een pirate speelt. Ook de rol van Calypso in de gedaante van Tia Dalma, geeft veel inspiratie voor het piraten bestaan. In de film is ze een Caribische toverheks aan boord van the Balck Pearl, maar blijkt uiteindelijk de menselijke gedaante te zijn van de godin Calypso. Dat piraten en matrozen geloofden in godinnen en geesten is natuurlijk geen wonder, want het kon natuurlijk behoorlijk spoken op zee. Kijk ook eens voor passende carnavalskleding bij het thema Heks.

Piraten jurk carnavalskleding dames en carnavalsjassen

Veel carnavalsjassen hebben iets weg van de piratenjassen die je kunt bewonderen in de film met Johnny Depp. Per slot van rekening dragen piraten de kleding van de schepen die ze veroverd hebben. En dat waren in de hoogtij dagen natuurlijk schepen met een waardevolle lading die werden bewaakt door soldaten en officiers. Vandaar dat piraten kostuums er zo prachtig uitzien en veel doen denken aan het leger of politie.

Fop & Feestwinkel