Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Piraat

Voor meisjes is het veel makkelijker om de stoere piraat uit te hangen dan het voor jongens is om als “het zwakke geslacht” verkleed te gaan. Van elke 50 carnaval vierende jongeren zal er slechts één jongen zijn die verkleed gaat als meisje, terwijl er zeker 10 of meer meiden verkleed gaan als piraat, cowboy of maffiabaas. Kennelijk is het leuker om jezelf op te waarderen naar iets stoers dan naar iets softs. Hopelijk betekent dat niet dat jongens neer kijken op meisjes al geeft een dergelijke verdeling toch wel te denken. In ieder geval zien de meisjes in hun carnavalskleding piraat er uit om op te vreten. Schattige jurkjes en kittige pakjes waar je prima een petticoat onder kan dragen voor een extra mooi èn bitchy effect.

 

Toont alle 3 resultaten

De beste accessoires voor carnavalskleding piraat meisjes.

Met alleen een piraten kostuum ben je nog geen piraat. Houten been, hoed, ooglapje en één van onze mooie carnavalsjassen zijn zo’n beetje de belangrijkste accessoires van een Piraat. En natuurlijk een haak omdat een echte piraat altijd wel een arm of been mist. Omdat het met de mondhygiëne op zee ook niet zo best gesteld was, missen piraten vaak één of meerdere tanden. Een kunstgebitje met zwarte elementen maakt jouw look van piraat compleet. Wil je een echt gevaarlijke piraat zijn dan zorg je natuurlijk ook voor een (nep) wapen, Kies een middeleeuws pistool of een nog heldhaftiger degen of sabel. En garde!

Blinkend goud voor de piraat in carnavalskleding meisjes

Piraten waren de schatzoekers van de zee en dus waren ze dol op goud en sieraden. Een gouden ketting of een gouden tand als accessoire doet het dan ook altijd goed. Verder heeft een piraat een papegaai nodig. Waarom dat is, is niet met zekerheid te zeggen. Misschien vanwege het feit dat vroeger parkieten in een kooitje werden gedaan om storm aan te kondigen. Net zoals mijnwerkers een parkiet meenamen als aanwijzer voor koolmonoxide. Legde de vogel het loodje, dan was het tijd om een frisse neus te gaan halen.

Fop & Feestwinkel