Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Sprookjes

Op het eerste gezicht denk je bij jongens misschien niet aan sprookjes wanneer je op zoek naar leuke carnavalskleding. Maar sprookjes heb je in vele soorten en de meest sprookjes gaan niet alleen over prinsessen en prinsen op witte paarden, maar zitten ook vol gruwelijke personages. Denk aan boze tovenaars, gemene draken en stoere ridders. Dit zijn meestal wel de typetjes waarmee je jongens groot en klein, warm kunt krijgen om zich te verkleden.

Toont alle 24 resultaten

Carnavalskleding sprookjes voor de allerkleinste jongens

Kleine jongens zijn natuurlijk wat makkelijker te porren voor een verkleedpartijtje. Een kabouterpak, een giftig draakje of boselfje, maken van elk jongetje een sprookjesfiguur om nooit meer te vergeten. Natuurlijk maak je tijdens carnaval (of ervoor) van je spruit als stoere ridder. Ook de allerkleinste krijgen hun eigen carnavalspakje. Die zien er hoe dan ook uit als een sprookje, al dragen ze alleen een kaboutermuts, een aureool of een paar witte vleugels.

Fantaseer er op los met sprookjes carnavalskleding

Niet iedereen zal aan engeltjes denken, maar jongens met vleugels zijn natuurlijk heel sprookjesachtig. Sommige jongens zijn graag buiten en zien een boself misschien wel zitten. Wanneer ze wat meer van het pijl en boog type zijn, is Robin Hood of Peter Pan het kostuum dat hun ogen zal laten glinsteren.

In de ban van de ring, sprookjes voor jong en oud

Denk ook eens aan de hobbits van Tolkien wanneer je op zoek bent naar inspiratie voor carnaval. Tolkien schrijft sprookjes voor jong en oud. De hobbits zijn ontroerend en dapper tegelijk en het volwassen verhaal zit ook nog bomvol griezelige, sprookjesachtige figuren. Bijvoorbeeld Gollem (smeagol) het slijmerige onderkruipsel dat het ook goed zou doen bij Halloween of Boromir, kapitein van de wacht. Deze Assasin Creed achtig geklede ridder zal bij veel gamers met gejuich ontvangen worden. Je vindt het kostuum niet bij sprookjes maar bij de vechterscategorie ninja.

Fop & Feestwinkel