Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Beroepen

Beroepen zijn altijd dankbaar om de draak mee te steken tijdens carnaval. Wil je als verpleegster, officier of kokkin, kijk dan bij Carnavalskleding dames “Beroepen”. Uiteraard tref je hier vooral de vrouwelijke kostuums aan. Toch hebben wij ook een sexy officiers tenue en een boevenpakje weten te scoren. Voor andere beroepen kijk je bijvoorbeeld bij Carnavalskleding dames “Matroosje”. Hier vind je allerlei, uiteraard veel te korte jurkjes met een sailorlook. Wie graag als sexy non wil kijkt bij de categorie Carnavalskleding dames “kerkelijk” of “sexy”☺. ’t Is maar net hoe je het bekijkt.

Toont alle 23 resultaten

Carnavalskleding dames “Beroepen” voor alle verpleegsters en keukenprinsessen

Ben jij ook zo iemand die altijd voor een ander zorgt, dan kun je dat er tijdens carnaval dik bovenop leggen door je te verkleden als verpleegster, Carnavalskleding dames matroosje, dokter of kokkin of misschien wel een combinatie van die twee. Misschien helemaal leuk als je er een patiënt bij vindt. Wie weet een leuk idee voor het pak van je partner? Je kunt je natuurlijk ook uitdossen als één van de superhelden, Carnavalskleding dames politieen als stoere warrior of assasins creed lady in het carnavalsgewoel werpen. Ook een hele leuke is het prinses kostuum Leia uit starwars.

Themafeest met Carnavalskleding dames “Beroepen”.

Kleding maakt de man, en de vrouw. Dus op het moment dat je in de huid kruipt van een gevangenisbewaarder krijg je als vanzelf zin om met je sleutelbos te rammelen. Je leeft je veel beter in je rol in met een aannemelijk pak. En de kleding die wij aanbieden is levensecht. Vergeet niet dat je je outfit past compleet maakt door de juiste accessoires aan te schaffen. Een tasje, een hoedje een ketting of een paar kousen, maak je outfit pas af. Trouwens, Carnavalskleding dames “Beroepen” kun je natuurlijk ook prima gebruiken op een themafeest.

Fop & Feestwinkel