Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Clown

De clown uithangen, daar zijn de meeste jongens goed in. Met een clownspak ben je gegarandeerd de grappigste thuis en op het carnaval. Laat de jongens daarom tijdens carnaval maar eens flink gek doen met een clownspak, liefst in de kleuren van het carnaval. Dat kan nog afhangen van waar je je carnaval viert. In Brabant is de carnavalskleding overwegend rood met wit maar in Limburg is de clown heel rood geel en groen gekleurd.

Toont alle 5 resultaten

Carnavalskleding clown voor jongens

Clownspak jongens met narrenmuts

De hofnar mag natuurlijk op geen enkel carnavalsfeestje ontbreken. Hij is de clown die de koning of laten we zeggen prins Carnaval en zijn hofhouding aan het lachen moet maken. In de geschiedenis is de hofnar vaak iemand met dwerggroei, die niet alleen grappig is maar stiekem ook nogal gemeen. Deze clown is niet echt te vertrouwen dus verlies hem geen seconde uit het oog.

Harlekijn de vrolijkste clown van het carnaval

De Harlekijn daar en tegen is meestal een hele vrolijke clown die een centrale rol speelt tijdens het carnaval.. De harlekijn is een hele lenige clown die kunstjes kan en ook een beetje stout is. Hij heeft meestal een ruitjespak aan in felle kleurtjes en aan zijn riem hangt een stok. Niet om andere mee te slaan, meestal is hij zelf degene die klappen op moet vangen. Op zijn hoofd heeft hij de wel bekende punt muts. Niet zoals de kabouters in Sprookjes die dragen, maar een muts met wel vier of vijf punten met aan het uiteinde een belletje. Ga je als pierrot, dan is je clownspak zwart wit en heb je wel een puntmuts op en kijk je heel droevig, met op je wang een traan geschminkt.

Fop & Feestwinkel