Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Opposuits


Opposuits zijn stijlvolle kostuums, geheel gevoerd met gekke en trendy bedrukking. Het kostuum bestaat uit 3 delen namelijk colbert, broek en stropdas. Waanzinnig zijn de prints van deze Oppo Suits en ze worden in een mooie verpakking geleverd. Een gek hip kostuum in mooie kwaliteit voor een lage prijs daar wordt iedereen blij van.

 

Resultaat 1–32 van de 66 resultaten wordt getoond

OppoSuits carnavalskleding heren

In driedelig pak naar het carnaval? Ja hoor, dat kan met OppoSuits. Want de OppoSuits stralen precies het tegenovergestelde uit van het nette pak. Waanzinnige prints voor elke denkbare scene. Of dat nu carnaval, een danceparty of kerstmis is. “Oppo” komt dan waarschijnlijk ook van het Engelse “opposite” wat “tegenovergesteld” betekent. Daarmee is OppoSuits een leuke woordspeling op het normaal deftige 3-delig pak (“suit”). Kortom, een echt supervrolijk carnavalspak.

Maak de blitz met OppoSuits

Je kunt het zo gek niet bedenken of de print past op een kostuum. Ballonnen, voor als je als clown wilt gaan, een pak met regenboog prints, het Brabantse bontje of de Limburgse driekleur (geel, groen rood). Er is zelfs een super hero kostuum, dus wanneer het je net een stapje te ver gaat om je in een morph suit te hijsen, dan kies je voor deze OppoSuit, vol met striphelden. Je kunt natuurlijk ook één van de neonkleurige discopakken kiezen met wijde pijpen, helemaal jaren 70.

Het verschil tussen OppoSuits en gekke pakken

Om eerlijk te zijn, dat is er niet. Want alle Opposuits zijn op de één of andere manier gek. Maar omdat het om een drie-delig pak gaat, dus pantalon, colbertje en stropdas, vonden we de OppoSuits wel zo bijzonder dat ze een apart plaatsje gekregen hebben in onze fop en feestwinkel. Bij “gekke pakken” vind je ook dieren carnavalskleding of trainingspakken. Desalniettemin zul je bij de categorie gekke pakken zeker een aantal OppoSuits terugvinden. En uiteraard ben je vrij om het zo bont te maken als je zelf wilt. Je kan natuurlijk ook een colbertje combineren met een Lederhosen uit Tirol voor een wel heel tegendraads, maar wel heel luchtig kostuum. Want met carnaval mag zelfs het driedelig pak korte mouwen of pijpen hebben. Trouwens, zo’n bijzonder crazy kostuum kun je natuurlijk ook prima dragen op andere feestelijke gelegenheden waar het niet al te formeel toegaat.

Fop & Feestwinkel