Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Trainingspak

Het trainingspak is populair geworden door de diverse foute party’s en voor sommigen niet meer weg te denken als dagelijks kledingstuk. Onze foute trainingspakken  in panter, neon, bier  of zwart zilver zijn gemaakt van mooi velours en pailletten en zijn een comfortabele uitkomst voor een carnaval- of themafeest. Bestel uw trainingspak voordelig in onze webwinkel en maak het geheel compleet met accessoires.

Toont alle 23 resultaten

Carnavalskleding dames Huispak

Je zult je misschien afvragen hoe een huispak tot thema verheven kan worden in onze carnavalskleding winkel. Maar vergis je niet, het huispak is ook een stijl die hoort bij een bepaalde bevolkingsgroep in Nederland. Ik noem geen namen, maar Roy Donders schijnt er zelfs mee op TV te komen. De levenstijl die erbij hoort zweeft tussen glitter en glamour en Mafia. Dus alles wat je uit die kasten trekt is ook perfect voor het thema huispak.

Met carnavalskleding huispak altijd relaxed

Wie het huispak aan trekt wordt op slag relaxed. En dat kunnen we met carnaval goed gebruiken. Eenmaal in zo’n huispak en je trekt je niets meer van iemand anders aan. Laat iedereen maar denken en praten, jij bent gewoon jezelfJ.

Carnavalskleding dames huispak voor Johnny’s en Ma Flodder

Met je nette pak en stropdas gooi je ook je zorgen van je af. Het huispak knelt niet, is lekker warm dus je kunt er heerlijk in wegkruipen, maar ook gewoon mee boodschappen gaan doen. Je kunt natuurlijk ook een joggingbroek aantrekken, of een bloemetjesjurk met schortje, maar voor sommige mensen heeft dat teveel associaties met de Johnny’s uit Maaskantje, Ma Flodder of met zweten in de sportschool. Trouwens, daar vind je ook hele leuke typetjes voor het carnaval. Kijk eens bij “bloezen en broeken” of je daar niet een complete sportschool-Johhny outfit bij elkaar kunnen scharrelen. Lekkere soulbroek (strakke broek, hoge taille, wijde pijpen), tatoeage op de arm en een paar flinke bakkenbaarden en een basketbal of bomberjack en je kan zo mee doen (powerliften) met de boys. Ga je naar het carnaval, neem dan geen echte halters mee. Dat scheelt een hoop sjouwen!

Fop & Feestwinkel