Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad

Let op: wegens extreme drukte, tijdelijk minimale bestelwaarde 99 Euro. Kom naar de winkel voor advies.

Filters

Carnavalsjassen heren

Een carnavalsjas voor heren is dit jaar dé trend. Carnavalsjassen zijn bij ons verkrijgbaar in diverse kwaliteiten en uitvoeringen. In onze carnavalswinkel vindt u mooie gevoerde jassen in diverse prints of juist in de kleuren van uw carnavalsvereniging. Ook is het mogelijk om door ons een exclusieve hoed dat past bij uw carnavalsjas te laten maken.Kortom, bent u op zoek naar een carnavalsjas? Dan bent u bij D&G fop&feestwinkel aan het juiste adres!

Resultaat 1–32 van de 160 resultaten wordt getoond

Carnavalsjas heren

Carnavalsjassen zijn het helemaal komende seizoen. Komt het door Johnny Depp dat iedereen tegenwoordig verliefd is op een vrolijk gekleurde piratenjas? Want carnavalsjassen zijn natuurlijk een parodie op de uniformen van de adel, de hogere stand en de machthebbers. Tijdens carnaval worden de rollen immers omgedraaid. De machthebbers geven de sleutel van de stad aan Prins Carnaval en vier dagen lang heeft “het volk” het voor het zeggen.

Carnavalsjas heren bontgekleurd en met veel gouden knopen

Logisch dat uniformen en jassen met dubbele knopen, tressen en strepen en andere machtsvertoon, heel erg bij carnaval horen. Het leuke is, dat dat natuurlijk ook nog erg praktisch is hier in Nederland. Want bij het Braziliaanse carnaval kom je nog weg met een bikini en een veer in je kont of op je hoofd, maar in Nederland is het zo koud dat carnavalsjassen niet alleen mooi maar ook erg handig zijn.

Carnavalsjas combineren met hoed of pruik en klaar!

Kies een carnavalsjas die past bij je outfit, of volsta met een carnavalsjas. Want door de bonte uitvoering is de jas prima geschikt als carnavalskleding. Je kunt de jas combineren met iets vrolijks uit de categorie broeken en bloezen, maar dat is niet per se noodzakelijk. Je kunt ook volstaan met een paar grappige accessoires, als een hoed, bril of snor. Houd je wel van en beetje sjiek, dan kun je kiezen voor een exemplaar waar de Markies van Carabas jaloers op zou zijn geworden. Versierd met brokaat en goud ben je duidelijk een man van stand. Wie meer van het louche type houdt, gaat als gangster in een roze luipaard jasJ. Voor meer louche carnavalskleding kijk bij Mafia.

Fop & Feestwinkel