Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Home Themafeest Foute party Foute party pruiken
Filters

Foute party pruiken

Zoek je een foute party pruik, dan heb je hier heel veel keuze. Van krullen tot steil en van suikerspin tot kale bats. Eigenlijk is elke pruik een beetje fout zolang je kunt zien dat het om een pruik gaat en niet je eigen haar. Tegenwoordig is pruiken dragen namelijk not done.  Een kale kop is stoerder dan een haarstukje heren! Een haarstukje is kortom heel erg fout, vooral als je die insmeert met lekker veel vet en combineert met een bril met jampotglazen, een dik schildpad montuur en een gifgroen Opposuit.

 

Toont alle 17 resultaten

Van neonkleurige pruiken tot afro kapsel

Neonkleurige pruiken doen het goed op foute party’s in jaren 70 of disco stijl. Afro kapsels passen meer bij de jaren 60 en de steile blonde pruiken voor zowel dames als heren, doen het goed bij de foute party’s met schlager inslag zoals oktoberfeest en anderen.  Zwarte pruiken geven je een gotic tintje en een pruik met vlechtjes maken al snel een foute indruk wanneer je zelf al wat op leeftijd begint te komen. Doen dus!

Schuine foute party pruik

Kijk goed wat voor type je wilt zijn en dan vind je bij ons altijd een passende pruik. Van goedkope carnavalspruik tot kwaliteitspruik, zoals gebruikt op het toneel. Het maakt niet uit welke pruik je kiest, zolang hij maar vooral niet past bij je foute outfit. Want de vuistregel voor foute kleding en dus ook foute pruiken is, dat ze over de top moeten zijn, liefst helemaal niet passend zodat goed te zien dat het om een pruik gaat. Je mag hem dan ook met een gerust hart achterste voren op je hoofd zetten of lekker schuin.

Fop & Feestwinkel