Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad

We kunnen online bestellingen niet verwerken in verband met extreme drukte. Kom naar de winkel, heel veel voorraad!

Filters

Dieren

Meisjes zijn dol op dieren. Of het nou pluche knuffels zijn of aaibaar wild, dieren doen het altijd goed. Ook tijdens carnaval wemelt het altijd van de dieren. Zowel jongens als meisjes zien er geweldig uit als dino, draak of wijze uil. Dieren uit sprookjes zijn ook populair bij meisjes tijdens het carnaval. Je kan bijvoorbeeld als kikker gaan uit het beroemde sprookje van de prinses die haar gouden bal verloor. Of misschien is zeemeermin wel het dier dat bij jouw meisje past. De carnavalskleding dieren bestaat meestal uit één stuk dus houdt er wel rekening mee dat de carnavalspakjes aardig warm kunnen zijn en de meisjes een sterke blaas moeten hebben.

Resultaat 1–32 van de 54 resultaten wordt getoond

Dieren carnavalskleding meisjes

Alex de leeuw uit Madagascar favoriete dierenpak met carnaval

Madagascar heeft de big five weer volop in de belangstelling gebracht. Hoewel de olifant ontbreekt zijn vier van de vijf grote dieren van de jungle wel in deze animatie film aanwezig: giraf, zebra, leeuw en nijlpaard. Wat de pinguïns met Africa of Madagaskar te maken te maken hebben blijft een beetje duister, maar de swingende film is nog steeds razend populair. Alex de Leeuw speelt een hoofdrol. Als leeuw wil hij natuurlijk vlees eten maar in de dierentuin hoefde hij daarvoor niet op jacht. De leeuw moet dus vechten voor zijn instinct totdat hij per ongeluk, een hapje neemt uit de bil van zijn vriend Marty, de zebra. En hilarische scéne waarna iedereen om hem heen lijkt te veranderen in dansende steaks. Nou ja het loopt goed af. Vis is namelijk ook lekker.

Muizen zijn ook dieren, nietwaar meisjes?

Grijze muizen zijn onweerstaanbaar zacht zeker als ze een jaar of zeven zijn. De laatste muizenpakjes zijn voor snelle reaguurders. Ook leuk voor een pyjama party of gewoon om lekker mee op de bank te kruipen, als de carnaval allang voorbij is of nog moet komen. Grijp je net naast die mooie muizen kijk dan eens bij de panda’s of gekleurde monsters. Houd jouw kind helemaal niet van dieren en ook niet van sprookjes, dan is disco misschien wel haar favoriete thema voor carnavalskleding meisjes.

Fop & Feestwinkel