Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Politie

Heb jij altijd al boeven willen vangen tijdens carnaval? Met onze politie carnavalskleding lukt dat zeker. Wij hebben politiejurkjes in blauw, zwart en zelfs roze, in allerlei maten. Kies voor een bobby (Engeland) politiejurkje of politie catsuit en met een paar handboeien erbij vang je ze gegarandeerd.

 

Toont alle 16 resultaten

Carnavalskleding Politie dames

Ook dames dromen er wel eens van politie agent te worden. Of voelen zich al politie agent omdat ze de hele dag ruzies moeten oplossen. Wat een verademing om dan met carnaval quasi autoritair een bonnenboekje te kunnen trekken bij alles wat je iet zint!

Carnavalskleding politie dames niet aan te slepen

De politiepakken, vooral die van Leg Avenue, vinden gretig aftrek. Deze carnavalskleding politie dames, is dan ook buitengewoon stijlvol, imponerend en ook nog eens heel vrouwelijk. Daar kan het Nederlandse politie uniform met de aseksuele blauwe flodderbroek, beslist niet tegen op.

Carnavalskleding Politie dames ook voor sexy politiejurkje

Op de kleuterschool zijn het nog uitsluitend jongetjes die als piraat, politie of mafia verkleed willen komen, terwijl de meiden zich beperken tot prinses, non of heks. Maar zodra de dames een klein beetje emancipatiegevoel beginnen te ontwikkelen, willen ze maar al te graag in de huid van een mannen beroep kruipen. Maar dan natuurlijk wel met een vrouwelijk, liefst sensueel tintje. Want vrouwen doen het anno 2016 liefst op hun eigen manier. Vind je politie carnavalskleding nog niet mans genoeg, kijk dan eens bij de categorie beroepen carnavalskleding.

Carnavalskleding politie dames natuurlijk ook in het paars

Ons hoef je niet te vertellen dat dames gek op kleur zijn, en vooral op paars. Paars is de kleur van spiritualiteit en op de één of andere manier past dat veel beter bij vrouwen dan bij mannen. Wat denk je van een politie carnavalskleding in paars? Daarmee ben je een soort kruising van Woopi Goldbergs gospelzangeressen en de getrainde deelneemsters van de Amerikaanse SWAT. Mooie donkere jaren 70 druppelvormige zonnebril erbij en je zult zeker indruk maken. Vergeet natuurlijk ook de andere accessoires niet als Pet, knuppel en handboeien.

Fop & Feestwinkel