Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Home Themafeest Oktoberfest
Filters

Productcategorieën

Oktoberfest

Oktoberfest kleding kopen? Voor iedereen die van plan is om het Oktoberfest te bezoeken hebben wij een uitgebreid assortiment kleding en accessoires voor een Oktoberfest outfit voor zowel dames als heren. Ons assortiment bestaat onder andere uit lederhosen, dirndls, alpen hoeden en blouses. Wij hebben het assortiment van een complete Oktoberfestwinkel. Bestel een complete Oktoberfest outfit in onze webshop of kom eens langs in onze feestwinkel in Valkenswaard

Resultaat 1–32 van de 292 resultaten wordt getoond

Oktoberfest outfit voor dames en heren

Op zoek naar een complete Oktoberfest outfit? Bij ons vind je een uitgebreid assortiment kleding en accessoires om een complete outfit samen te stellen. Zo vind je altijd wel Oktoberfest kleding dat bij jou past. Voor dames hebben we een ruim assortiment dirndls en trachten, terwijl heren genoeg keuze hebben uit verschillende lederhosen en blouses. Voor Oktoberfest kleding voor dames en heren ben je bij ons aan het juiste adres.

Oktoberfest in Duitsland en Nederland

Het traditionele Oktoberfest is van oorsprong een volksfeest in München, dat jaarlijks plaatsvindt. Het begint daar halverwege september en eindigt op de eerste zondag van oktober. Het Oktoberfest is erg populair en wordt gezien als het grootste bierfestival ter wereld. Het eerste Oktoberfest, werd gehouden in 1810 ter ere van de toenmalige prinses en kroonprins. Het Oktoberfest bestaat uit een kermis en veertien grootse, mooi aangeklede tenten. Er worden meerdere soorten bier geschonken, maar je kunt er ook terecht voor wijn, frisdrank of alcoholvrij bier.

Het Oktoberfest heeft inmiddels ook zijn weg naar Nederland gevonden: zo vinden er bijvoorbeeld Oktoberfeesten plaats in Venray, Sittard en Veendam. Hier worden niet precies dezelfde data aangehouden als in Duitsland, maar uiteraard worden de feesten wel in of rond oktober gehouden.

Oktoberfestwinkel

Op zoek naar een Oktoberfestwinkel voor het kopen van een outfit voor dit bierfeest? Het assortiment Oktoberfest kleding van D&G fop&feestwinkel is aantrekkelijk voor iedereen die van plan is om het Oktoberfest te bezoeken. Ons assortiment bestaat uit Oktoberfest kleding en accessoires voor zowel mannen als vrouwen. Denk hierbij aan de traditionele Oktoberfest kleding, hoedjes, blouses, sieraden en tasjes. Het leuke is dat je deze kleding ook voor andere feesten kunt gebruiken. Denk hierbij aan carnaval of een Tiroler of Après ski feest. In de webshop bestel je de gewenste producten snel en eenvoudig. Voor bijzondere kleding voor het Oktoberfest kan je beter naar onze winkel in Valkenswaard komen. Deze Oktoberfest kleding van topkwaliteit moet je zien en voelen. Je draagt dan natuurlijk wel iets wat een ander niet heeft.

Fop & Feestwinkel