Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Piraat

De piraat is een favoriet personage tijdens carnaval. Daarom hebben wij piraten carnavalskleding, piraten carnavalsjassen en natuurlijk ook verschillende bijpassende wapens en piratenhoeden. Kortom mocht jij als piraat naar het carnaval willen, dan vind je bij fop en feestwinkel een heel ruim, maar ook bijzonder exclusief aanbod. Veel van onze piratenuniformen zijn van theater kwaliteit en dat zie je. Captain Sparrow zou er jaloers op worden.

Resultaat 1–32 van de 40 resultaten wordt getoond

Het uniform van de piraat

De piraat liep natuurlijk in een allegaartje van kleding afkomstig van geënterde schepen. Kapiteins kostuums waren natuurlijke favoriet, maar ook met minder namen de piraten genoegen, als er maar flinke glimmende knopen op zaten. Want uiteindelijk is het piraten maar om één ding te doen en dat is goud. Of gouden dukaten. Je geld of je leven. Glitter en Glamour, Bling Bling, daar waren ze ook niet vies van. Dus bij het piraten tenue draag je een gouden zakhorloge of kompas. En natuurlijk een ooglapje. Want om de één of andere mysterieuze wijze, missen piraten meestal één oog.

Kapitein haak en zijn piraten bende

En een arm. En een been. In griezelverhalen maar ook in sprookjes (en zelfs op de Efteling) loopt de piratenkapitein altijd op een houten been. Denk maar aan Kapitein Gijs op de Efteling of Hector Barbossa in de film Pirates of the Carribean. Maar omdat dat lastig is met carnaval vieren, hebben onze piraten pakken gewoon twee broekspijpen en twee mouwen. Waan je een bemanningslid van de vliegende Hollander en ga als ondode die het zeemansgraf nog niet gevonden heeft de bloemetjes buiten zetten. Logisch, want eerst moet er nog carnaval gevierd worden. Doodgaan kan altijd nog.

Fop & Feestwinkel