Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Sprookjes

Het allermooiste sprookje dat ben je natuurlijk zelf met carnaval. Sprookjes bieden altijd volop inspiratie voor een goede verkleedpartij. Vooral de boze heks spreekt altijd enorm tot de verbeelding. Bijvoorbeeld de ijdele stiefmoeder van sneeuwwitje die haar stiefkind uit alle macht uit de weg wilde ruimen omdat ze mooier was dan zijzelf. Gelukkig waren daar de zeven dwergen om sneeuwwitje te beschermen en was er ook een prins op het witte paard om ervoor te zorgen dat de boze plannen van deze heks, want dat was die stiefmoeder natuurlijk gewoon, gedwarsboomd werden. Je kunt ook als kikker gaan die de prinses met de gouden bal wil kussen. Maar dan moet je even kijken bij dieren carnavalskleding.

 

Resultaat 1–32 van de 57 resultaten wordt getoond

Sprookjes geven meisjes vleugels aan hun carnavalskleding

Vliegen dat willen we allemaal, tenminste op eigen kracht. Wie heeft niet in stilte ooit verlangd naar een paar vleugels om hoog boven de toppen van de bomen te vliegen? Helaas kan vliegen alleen in sprookjes of in een jumbojet. In sprookjes wemelt het van de schattige elfjes, draakjes en engeltjes en allemaal hebben ze natuurlijk vleugels. De enige die geen vleugels heeft, maar wel kan vliegen, is de heks op haar bezemsteel.

De goede fee die al je wensen laat uitkomen

Tijdens carnaval is het natuurlijk ook leuk om als goede fee verkleed te gaan. Je hebt dan niet alleen vleugels nodig, maar ook een toverstaf. En om er voor te zorgen dat je niet voor boze heks wordt uitgemaakt hebben we feeën pakjes in supermooie, lieve kleuren. Wanneer je in een roze met lichtgroene jurkje verschijnt zal niemand denken dat je kwaad in de zin hebt en ben je overal een welkome verschijning. Je kunt natuurlijk ook als geest uit de fles gaan, net als Aladin en de wonderlamp. Een oosters gewaad uit de sprookjes van 1001 nacht of een harempak zal je dan heel goed staan.

Fop & Feestwinkel