Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Beroepen

Tijdens carnaval is het leuk om in de huid van een ander te kruipen. Daarom is het beroepen thema natuurlijk ook zo leuk. Kun je even net doen alsof je een geweldige piloot bent, hersenchirurg of kinderarts. Nu is de witte jas van de dokter natuurlijk niet zo sexy, maar het uniform van een piloot, kapitein of officier des te meer. De streepjes op de mouwen zorgen voor een instant goed gevoel en een boost voor je zelfvertrouwen.

Toont alle 25 resultaten

Beroepen carnavalskleding heren

Sexy beroepen en carnavalskleding heren

Er zijn maar weinig beroepen die zo tot de verbeelding spelen als de piloot en de kapitein. Het romantische beeld van de captain die zijn enorme vliegtuig of boot behouden thuis weet te krijgen prikkelt ieders fantasie. Aan de andere kant is de boerenkiel tegenwoordig ook weer een hit. Dat komt vast door dat populaire programma “Boer zoekt vrouw”. Een boer op klompen doet het goed op de huwelijksmarkt dus waarom niet op carnaval?

Stoere en vergeten beroepen bij carnavalskleding heren

Natuurlijk zijn er nog veel meer interessante beroepen die zich lenen voor carnaval. Denk maar even aan politie agent of soldaat en natuurlijk vind je bij historische carnavalskleding ook genoeg uniformen om eens flink in druk te kunnen maken. Als het je allemaal nog niet sexy en mannelijk genoeg is, kun je ook kijken of je Jack Sparrow kunt evenaren in piraten carnavalskleding. Aan de andere kant van het spectrum vind je clowns carnavalskleding en superhelden. Dat zijn dan wel geen echte beroepen, maar je kunt er toch een aardig zakcentje mee verdienen.

Fop & Feestwinkel