Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Boerenbruiloft

Bij Boeren bruiloft Carnavalskleding dames vind je alles om in middeleeuwse stijl een boeren bruiloft te vieren. Herenboeren dus, rijke boeren met sjieke pakken en boerinnen die meer weg hebben van rijke luisdochters. Je vindt hier niet alleen boerenbont giletjes maar ook andere zondagse pakjes van het platteland uit de 17e en 18e eeuw. Met zo’n boerenbruiloft kostuum val je zeker op bij het carnaval.

Toont alle 19 resultaten

Geen Boeren bruiloft Carnavalskleding dames zonder Saartje

Wie kan nog het beeld voor zich halen van Saartje, de huishoudster van Bromsnor in de serie van Swiebertje? Nou die droeg altijd zo’n prachtig schort en zo’n gek mutsje op het hoofd. In feite speelde de serie zich af op het rijke platteland en was de kleding helemaal in de stijl die we met Carnavalskleding damesBoeren bruiloft voor ogen hebben. Een beetje deftig, een beetje stijf, net als bromsnor, de veldwachter, of de burgermeester “Edelachtbare”, met zijn veel te grote ambtsketting. Ideaal om op de hak te nemen dus.

Boeren bruiloft Carnavalskleding dames ook op zijn Egyptisch

Wie liever als bruid gaat dan als boerin, verkleed zich natuurlijk in een Sprookjes carnavalsjurk of gaat als Sexy gipsy, met my big fat gipsy wedding in het achterhoofd. Ook een Egyptisch tenuutje is misschien wel een goed alternatief. Je vindt ze onder meer in Carnavalskleding dames Historische kleding en bij Sprookjes. Wie helemaal niets te maken wil hebben met het Boeren bruiloft kan helemaal op chic gaan met Carnavalskleding gliiter en glamour. Of nog deftiger, als Markiezin, te vinden bij het thema Barok. Ook een beetje gekker gekker kan het wanneer je als heks, fee of dier verkleed gaat. Kijk eens bij Sprookjes Carnavalskleding dames en dieren.

Fop & Feestwinkel