Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Broeken & Blousen

Carnavalsbroeken en carnavalsbloezen, carnvalsoverhemden voor heren

Fopenfeestwinkel heeft een heleboel broeken en bloezen die je prima tijdens de carnaval kunt combineren tot een originele carnavalsoutfit. Want carnavalskleding kent maar één dresscode en die is: er is geen dresscode, zolang je maar iets aantrekt dat je anders nóóit zou dragen. Want stel je bent soldaat dan is het niet leuk om in je eigen uniform te komen kijken naar de optocht. En al helemaal niet als je politieagent bent of dokter. Niet alleen stel je vrienden en kennissen teleur, wanneer je als jezelf komt, maar ook voor jou is er geen lol aan. Zodra je je beroepskleding aan hebt, moet je je ook aan de beroepscodes en regels houden en die stroken vast niet met de onserieuze intenties van carnaval.

 

Resultaat 1–32 van de 111 resultaten wordt getoond

Carnavalsbroeken met wijde pijpen en bloezen met glitters en ruches

Leuker is het wanneer je een kant van jezelf laat zien die anderen nog niet kennen. Heb je een serieus beroep of ben je zwaar op de hand, dan ga je als clown verkleed of als swingende Disco ganger. Het enige wat je daarvoor nodig hebt zijn wat leuke accessoires , een mooi carnavalsbloesje en een carnavalsbroek met bijvoorbeeld wijde pijpen. Of ben je normaal een beetje verlegen dan ligt een casanova of super held voor de hand. Een zigeunerblouse of Zorro cape, een sexy masker en een sixpack en je carnavalsoutfit begint aardig niet op jezelf te lijken;).

Degelijke tiroler broeken en bloezen ook leuk als carnavalskleding

Het omgekeerde kan natuurlijk ook. In het dagelijkse leven loop je in Armani en Hugo boss maatpakken, dus met carnaval ga jij in je Lederhosen en alpenhemd het glas heffen. Kijk bij Tirol voor alle opties. Je stropdas mag een paar dagen in de kast want tijdens carnaval is iedereen gelijk. Bij een nuchter en zakelijk leven hoort het tegenovergestelde. Ga als coole surf dude of rastaman. Schaf een Reggae shirt aan en een dreadlocks feestpruik en haak of koop een muts in de carnavalskleuren rood, geel en groen. Toevallig zijn dat nou net ook de reggaekleuren, dude! Kun je echt niet buiten je driedelige pak, kies dan iets moois uit bij opposuits.

Fop & Feestwinkel