Menu
  • Beoordeling 8.8/10
  • Fysieke winkel in Valkenswaard
  • Snelle verzending
  • Getoonde voorraad = winkel voorraad
  • 20.000 artikelen op voorraad

Pietenpak kopen Deurne

Pietenpak kopen Deurne

Alleen kenners weten waar Deurne ligt, dus het zal nog niet meevallen om in Deurne een winkel te vinden waar je een mooie pieten kleding kunt kopen. Wil je toch een luxe pietenpak scoren, dan kun je beter even online kijken of in de auto springen. Fop- en feestwinkels genoeg in de buurt!

Deurne voor Brabantse gezelligheid

Het Sinterklaasfeest is voor al een familiefeest. Gezel met de kinderen cadeautjes uitpakken, of surprises met de wat ouderen. Met Sinterklaas gaat het niet ook om lekker eten en vooral veel snoepen. Pepernoten en marsepein, dat hoort bij Sinterklaas.

Pepernoten en Marsepein in Deurne

Ook een letter van banket, meestal de S gevuld met amandelspijs is een lekkernij die bij pakjesavond hoort. Maar het wordt pas echt feest als Sint en Piet echt op bezoek zijn geweest. Maak vriend en vijand blij en ga dit jaar eens zelf als zwarte piet. Regenboogpiet mag natuurlijk ook.

Koop het mooiste pietenpak van Deurne

Het geheim van een goede zwarte piet is zijn fluwelen pak. Hoe mooier en imposanter hoe beter je als piet scoort. Kinderen zijn meedogenloze critici. Ze zien het wanneer je pruik scheef staat en ze herkennen aan je bril dat je ome Piet bent. Een goed pietenpak kopen is daarom een eerste vereiste.

Katoenfluweel en goud lamé

Een super de luxe pietenpak kopen in Deurne valt echter nog niet mee. Waar koop je zoiets? Meest voor de hand liggend zijn speelgoedwinkels, omdat het om een kinderfeest gaat. Helaas is de kwaliteit van kleding in speelgoedwinkels benedenmaats. Wil je een pietenpak dat net zo lekker zit als je dagelijkse kloffie, dan moet je op zoek naar toneelkleding. Hier kopen Sint en piet hun sint en pietenkleding namelijk ook.

Kenmerken van goed pietenpak

Als eerste moet het pak lekker zitten. Let bij het kopen op de juiste maat en kijk ook naar het gebruikte materiaal. Hoe meer katoen of viscose, hoe beter. Nylon en polyester zijn zweterige stofjes en dat kun je als zwarte piet natuurlijk niet hebben. Stel je voor dat je na drie koprollen al ruikt alsof je drie maanden niet gedoucht hebt. Waarschijnlijk is er geen kind meer te vinden dat nog pepernoten van jou wil aannemen.

Let op afwerking

Een goed pietenpak is gevoerd en mooi afgewerkt. Goud lamé of galon, een soort van goud borduursel, is overvloedig aanwezig. Zwarte piet heeft ook graag wat bewegingsvrijheid, dus de pofmouwen en pofbroek bezitten meestal  een soort van gleuven die het bewegen vergemakkelijken.

Kies de juiste accessoires wanneer je een pietenpak in Deurne gaat kopen

Heb je eenmaal een pietenpak op het oog, check dan ook hoe compleet het pak is. Soms is een pietenpak afgebeeld met cape, muts, kraag en handschoenen, maar blijk je de accessoires apart te moeten kopen. Een heel compleet pietenpak vind je zelden in de Deurne. Geen nood, want bij Fop een Feest hebben ze alles en je kunt het ook nog online bestellen. Van pruik tot oorbel en van roe tot super de luxe katoenfluwelen TV pietenpak. Je kunt ook even in de auto springen en het zelf komen bekijken, van Deurne naar onze fop en feestwinkel duurt iets meer dan een half uur.

Pietenpak kopen deurne