Vanaf zaterdag 10 februari 16:00 zijn wij gesloten tot 3 mei
Menu
  • Beoordeling 8.8/10
  • Fysieke winkel in Valkenswaard
  • Snelle verzending
  • Getoonde voorraad = winkel voorraad
  • 20.000 artikelen op voorraad

Pietenpak kopen Sittard

Pietenpak kopen Sittard

Pietenpak kopen Sittard

Wil je voor Sinterklaas een mooi Pietenpak kopen in Geldrop of directe omgeving, dan heb je volop keuze. In de fop en feestwinkel van D&G vind je alle soorten pietenpakken, van mooi, tot super de luxe mooi. Een pietenpak kopen zo mooi

Tips om een Pietenpak in Sittard te kopen

Bijverdienste als (zwarte of regenboog-)  piet kan best lucratief zijn. Wil je daarom een mooi pietenkostuum kopen in Sittard, dan volgen hier tips. Waar moet je op letten bij aanschaf, wat is beter, fluweel of satijn en kies je nu voor rood, paars of misschien zelfs terracottakleurige pietenoutfit?

Regenboogpietenpak kopen in Sittard

Waarom zou je moeilijk doen over de kleur van het pietenpak wanneer je ze niet alleen in rood zwart, maar ook in rood, turquoise, groen, roze en geel kunt kopen? Ook voor damespieten zijn heel  veel leuke pietenjurkjes in verschillende kleuren.  De regenboogpiet wordt het dit jaar helemaal. Ook in Sittard maakt het de kinderen helemaal niets uit of piet zwart, rood of groen is, zolang er maar veel pepernoten en cadeautjes uitgedeeld worden.

Dames pietenpak of pietenjurk

Nieuw zijn dit jaar de pietenjurken in Sittard. De dames pieten waren de zweterige pofbroek een beetje beu en hebben Sinterklaas om een nieuwe look gevraagd. En zo onderging het dames -pietenpak een update. De pietenjurk is een combinatie van het Spaanse temperament en de brutale vrolijkheid van vroegere Moorse schonen.

Zwart als roet

Nu pieten de schoorsteen niet meer hoeven te vegen, zijn ze ook niet meer zwart als roet. Door alle zonnepanelen is  de houtkachel  ook aardig in onbruik geraakt. De pieten vermijden die gladde panelen liever en blijven met Amerigo veilig op de grond. Daarom hoeft de kleding ook niet meer zo donker te zijn en is licht de nieuwe trend in Sittard. Felle kleuren, witte kragen en natuurlijk grote oorbellen blijven verder het modebeeld van de “zwarte” piet in Sittard bepalen.

Wanneer  koop je het beste een pietenpak in Sittard?

Mocht je nog geen outfit hebben dan ben je wel een  beetje laat. Het mooiste moment is eigenlijk hartje zomer. Want zodra die voorbij is zorgen allerlei feestdagen voor grote drukte in de Sittardse feestwinkels. En dat is waar je je pietenpak zou moeten kunnen kopen of huren. Een echte speciaalzaak voor Sint en Piet zul je niet vinden in Sittard.

Alternatief voor pietenpak kopen Sittard

Wil je echt alles zien wat er te koop is van prachtige toneelkwaliteit, dan kun je beter even naar Valkenswaard afreizen. Uiteraard kun je ook online vast genieten gaan. De voorpret is vaak het leukste van het hele Sinterklaasfeest, nietwaar?

Bovendien, een pietenpak zoals je ze alleen bij de intocht op TV hebt gezien vind je uitsluitend bij D&G Fopenfeestwinkel! Sla je slag en wordt dit jaar hulppiet met een echt pietenpak San Fernando bijvoorbeeld. Dat scheelt zo een paar tientjes bovenop je normale inhuurtarief.

Pietenpak kopen sittard