Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Carnavalskleding Brabant

Hoe specifiek is het rood-wit geblokt van de Brabantse vlag? Bekend geworden door voetbalclubs in het zuiden, Guus Meeuwis en de Brabantse dag. Het rood-wit geblokt is een begrip in Nederland. Bedenk je maar eens of je ook andere vlaggen kent van provinciën. Meestal niet, of je moet zelf in een andere wonen. Dat zelfde geldt voor de carnavalskleding. Mensen associëren carnavalskleding vaak met de plaats of provincie waar ze vandaag komen. Daarom heeft Fop en feestwinkel een prachtige collectie exclusieve Brabantse Carnavalskleding in de aanbieding. Laat zien waar je vandaan komt met Carnavalskleding Brabant!

 

Toont alle 5 resultaten

Carnavalskleding dames Brabant

Wie dacht dat ze in Brabant alleen maar in een boerenkiel met rode zakdoek rondhossen heeft het mis. Bij Carnavalskleding dames Brabant vind je namelijk een hele uitgebreide collectie met typisch Brabantse outfits.

Hoe herken je dames carnavalskleding Brabant?

Misschien wist je het niet, maar iedere provincie heeft zijn eigen vlag. En Brabant is natuurlijk trots op zin eigen vlag. De vlag van Brabant is dan ook wereldberoemd. In Nederland☺. Het geblokte rood wit is beroemd geworden door de Zuidelijke voetbalclubs, Guus Meeuwis en natuurlijk de Brabantse dag. Het mag dan ook geen wonder heten dat dames carnavalskleding Brabant altijd wel ergens een stukje van de Brabantse vlag laat zien, al zijn het maar de belangrijkste kleuren: rood en wit.

Koninklijke onderscheidingen hoort bij dames carnavalskleding Brabant

Prins carnaval en de raad van 11 zijn natuurlijk van adel en daarom draagt menig carnavalsvierder een outfit die lijkt op de jas van de Prins of van een middeleeuwse generaal. Kijk ook maar eens bij carnavalsjassen dames voor mooi uniformachtige jassen. Ideaal om ridderordes op te spelden of te pimpen met tressen op de mouwen. Uiteraard horen daar ook epauletten bij in de kleuren van Brabant. Om vergissing te voorkomen staan er teksten op als: Brabander. Want de mensen uit Brabant willen natuurlijk niet verwisseld worden met hun zuiderburen, de Limburgers. Laat zien waar je vandaan komt met Carnavalskleding dames /carnavalskleding Brabant of Carnavalskleding limburg dames natuurlijk!

Fop & Feestwinkel