Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Cowgirl en Indiaan

Kleine meisjes zijn dol op indianen. De leren kleding met franjes, veertjes, kraaltjes en de gevlochten leren bandjes, eigenlijk alles is stoer en op een mysterieuze wijze aantrekkelijk. Carnavalskleding indiaan is dan ook voor stoere meisjes die het wel gehad hebben met roze prinsesjes. Liever gaan ze samen met de jongens een potje voetballen of een rondje paard rijden. Lekker scalps verzamelen is toch veel leuker. Of een wedstrijdje pistolen trekken, want ook de cowboy mag op het carnavalsfeest niet ontbreken. Mondharmonica of melancholieke panfluit erbij en je act is grandioos.

Toont alle 5 resultaten

Cowboys, paarden en indianen

Mysterieus genoeg zijn heel veel meisjes ook dol op paarden, alsof er een beetje indianen of cowboy bloed door hun anderen vloeit. Want de stoere cowboy kan natuurlijk niet zonder zijn paard en de indiaan temt het wildste paard zonder zadel. Deze romantische kijk op het harde leven in het wilde westen is dan wel een beetje meisjes achtig, maar tijdens carnaval is dat niet belangrijk. En dus kunnen de meisjes kiezen uit verschillende gave cowboy jurkjes of indianen carnavalskleding.

Pas op voor Indiaan op blote voeten tijdens het carnaval

Stoer of niet, een indiaan kan natuurlijk niet op blote voeten naar het carnaval. Het hoort wel bij het leven dicht bij en met de natuur, maar tijdens carnaval moeten ook de meisjes zorgen voor schoenen met stevige zolen. Hoewel glaswerk vaak verboden is tijdens carnaval zou je niet willen dat jouw indianen meisjes gewond raken. Kijk eens naar een paar stevige moccasins of anders gladiator sandalen met van die leren veters die kruislings tot aan de geveterd worden.  Zoek je heel wat anders? Bekijk dan onze clownspakken voor meisjes eens.

Fop & Feestwinkel