Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Disco

Disco en hippie kleding voor heren zijn er in diverse kleuren en uiteraard leverbaar op maat.

Voor de heren die graag John Travolta na doen op de dansvloer hebben we de perfecte disco carnavalskleding. “Disco really made it, it’s empty and I hate it”, zong Gruppo Sportivo wanhopig, eind jaren 70. En nu nog steeds wordt disco een beetje laatdunkend bekeken. Het gaat bij disco dan ook niet om de tekst maar om de beat. Als die goed is, kun je er lekker op stampen. En zeg nou zelf, die Vintage film Saterday night fever is toch helemaal niet zo fout? Voor je het weet heb je zelf last van de disco fever.

Resultaat 1–32 van de 112 resultaten wordt getoond

Be the king met Disco carnavalskleding heren

Om even helemaal in de stemming te komen moet je zeker de film Saturday Night Fever bekijken, dan begrijp je meteen waar onze paarse, neon groene en knalgele disco pakken vandaan komen. John Travolta speelt er Tony Manero. Een jochie uit de achterbuurten van Brooklyn die om te ontsnappen aan de realiteit op zaterdag de discotheek in gaat. Hij slaagt er warempel in the king van de dansvloer te worden met zijn mallotige pasjes en handgebaartjes.

Disco carnavalskleding heren zorgt voor Glitter en glamour effect

Het discodansje bestaat nog steeds. Meestal als persiflage. Want in combinatie met de broek met wijde pijpen en hoge taille band, doen de pasjes tegenwoordig een beetje wereldvreemd aan. Vooral wanneer uitgevoerd op hoge hakken. En echt waar, die horen bij de disco kleding in de jaren 70. Je zult het geloven of niet, maar zo’n beetje heel de wereld (line) danste zo in de jaren 70.

Nog meer Foute disco carnavalskleding jaren 70

Anyway, een discodanser is een geweldig typetje om te zijn tijdens het carnaval. Want ook als je niet kunt dansen, dan zit dat pasje er zo in: rechter hand de lucht in linker hand wijst naar beneden en je roept “oe, oe” en je schudt wat met je bekken. Succes verzekerd. Behalve neon kleuren hebben we ook glitter en glamour discopakken. Houd je liever je eigen spijkerbroek aan dan kun je natuurlijk ook volstaan met een glimmend satijnen ruchesblouse of giletje met glimmers. Deze vindt je bij onder andere bij glitter en glamour carnavalskleding, maar ook bij de categorie exclusieve carnavalskleding vindt je zeker nog leuke disco carnavalskleding. Trouwens wat dacht je van zo’n fout visnet shirt als de Village people droegen? Leuk met een leren broek en leren petJ. Deze en andere kostelijke carnavalskleding vind je terug bij vrijgezellenfeest (onder versiering bruiloft).

Fop & Feestwinkel