Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad

Let op: wegens extreme drukte, tijdelijk minimale bestelwaarde 99 Euro. Kom naar de winkel voor advies.

Filters

Exclusief

Niet altijd hoef je de malloot uit te hangen tijdens carnaval. Met exclusieve carnavalskleding kun je bijzonder stijlvol, maar een klein beetje “out of place (or time)”, voor de dag komen. Een edelman uit de 17e eeuw, een romeinse krijger of een verdwaalde generaal. Wat is er leuker om tijdens carnaval net te doen alsof je uit een tijdmachine bent gestapt en geen idee hebt van wat er om je heen gebeurt. Kies één van de stijlvolle carnavalsjassen uit en ga op stand uit je dak.

 

Resultaat 1–32 van de 189 resultaten wordt getoond

Markies of Schotse Hooglander, je vindt het bij exclusieve carnavalskleding

Altijd al een rokje aan willen hebben en toch in stijl blijven? Dan ga je natuurlijk als stijve schot, die helemaal niet zo stijf zijn als wij wel eens denken. Wist je dat de Schotten de kilt dragen zonder iets eronder? Van oudsher werd de rok op de Schotse hooglanden gedragen, maar later ook in andere delen van Schotland. De combinatie van kilt en doedelzak staat garant voor een ludieke performance tijdens carnaval. Zeker met een paar legerkistjes er onder of hoge veterlaarzen. Dan is de dracht niet meer zo exclusief, maar neigt een beetje meer naar (steam)punk.

Niet gevonden wat je zocht bij exclusieve carnavalskleding heren?

Heb je wel zin in wat ruigs, kijk dan even bij onze “Gekke pakken”. Hier vindt je bijvoorbeeld de zombies en zowaar zelfs een kikkerprins. Wil je nog exclusiever, werp dan een blik op bijvoorbeeld het thema carnavalskleding heren Barok, of 1001 nacht. Hier vindt je de mooiste prinsenpakken en koningsmantels voor een exclusief feestje of exclusieve praalwagen.

Fop & Feestwinkel