Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad

Let op: wegens extreme drukte, tijdelijk minimale bestelwaarde 99 Euro. Kom naar de winkel voor advies.

Filters

Glitter en Glamour

Goud, zilver en veel pailletten zorgen automatisch voor een glamour uitstraling. Combineer in je glitter & glamour uitstraling een paillettenjurk met een glitter hoed en je look is helemaal compleet. Houd je meer van een disco uitstraling en wil je terug naar de tijd van ABBA dan is een discojurk of broek met wijd uitlopende pijpen een goed alternatief. Alle glitter & glamour accessoires zijn natuurlijk ook in onze webwinkel verkrijgbaar.

 

Resultaat 1–32 van de 62 resultaten wordt getoond

Glitter en Glamour carnavalskleding dames

Met Glitter en Glamour kun je veel kanten op. Denk aan een beroemdheid die veel in het nieuws is geweest en je hebt een dankbaar onderwerp voor carnaval. Dat kan een muzikante zijn als Beyoncé of Tina Turner ( je vindt bij het thema Disco een toffe carnavalsjurk) of een ex bokser, maar ook lokale bekendheden van TV bieden uitstekend inspiratie voor een originele caranavalsoutfit.

Karikaturale Glitter en Glamour carnavalskleding

Met Glitter en Glamour carnavalskleding maak je er gewoon een karikatuur of wordt jezelf even een beroemdheid met veel geld. Niets is leuker dan drie dagen doen alsof je beroemd bent. En het gekke is na afloop ben je dat zeker, al is het maar een beetje. Je kunt het uitproberen door een grote Limousine te huren en daarmee te laten afzetten midden in de optocht. Laat je begeleiden door dames in Historische Carnavalskleding dames of kies een gevolg van hofdames uit het thema Sprookjes. Misschien kun je ook wat “fans” zo gek krijgen om zich uitzinnigte gedragen en iedereen zal zich afvragen, wie is dit?

Popsterren in Glitter en Glamour carnavalskleding

Grootste glitter en glamourheld was natuurlijk Elvis Presley en natuurlijk vind je ook een dames Elvis Presley kostuum, alleen niet bij Glitter en Glamour maar verrassend genoeg bij de Aanbiedingen en Disco. Ach wie ons kent weet, we nemen het niet zo nauw met de geschiedenis. As ge maor leut het! Dit is trouwens Brabants voor als je maar lol hebt. In Limburg zal het zoiets zijn als: doe kéns mich de poekel roetsjen☺ . Oftewel, je kunt me wat.

Fop & Feestwinkel