Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad

Let op: wegens extreme drukte, tijdelijk minimale bestelwaarde 99 Euro. Kom naar de winkel voor advies.

Home Schminken Grimas penseel
Filters

Grimas penseel

Grimas Red Sable-hair Brushes zijn geschikt voor het aanbrengen van alle soorten make-up en poeders. Het veerkrachtige marterhaar behoudt zijn soepelheid en is van een hoogwaardige kwaliteit. Marterhaar Penselen zijn verkrijgbaar in diverse vormen: rond (MR), plat (M), schuin (MS), en kattentong ( L). De penselen hebben een zwarte steel en het nummer geeft de breedte in mm aan.

Met de ronde penselen kunt u ronde vormen zoals sierlijke krullen maken. De dunne ronde penselen zijn geschikt voor o.a. eyeliner. Penseel L4 is te gebruiken als lippenpenseel. Met de platte penselen kunt u alle soorten make-up aanbrengen. U kunt de schuine penselen (MS) gebruiken om fijn te werken (bijvoorbeeld modelleren wenkbrauwen, camoufleren). Het hoogwaardige marterhaar neemt ook makkelijk poeder (bijvoorbeeld Oogschaduw/Rouge) op.
Reiniging Marterhaar Penselen kunt u reinigen met water en zeep of shampoo. Breng de vochtige haren na het wassen met de hand in de juiste vorm en laat het penseel liggend op een handdoekje drogen. Zet het vochtige penseel tijdens het drogen niet rechtop want dan trekt het vocht in de schacht. Laat de penselen niet langdurig in een bakje met water staan, want dit is nadelig voor de haren.

Toont alle 30 resultaten

Penselen Rood marterhaar

Fop & Feestwinkel