Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad

We kunnen online bestellingen niet verwerken in verband met extreme drukte. Kom naar de winkel, heel veel voorraad!

Filters

Accessoires

Geen Halloween zonder afgehakte ledematen, spinnen, ratten en ander griezeltuig. Bij Halloween accessoires vind je alles om je outfit en je huis een complete metamorfose te laten ondergaan. Heb je Halloween kostuum uitgekozen dan wordt het tijd om te gaan zoeken naar bijpassende schoenen, kousen, sieraden en misschien wel een hoed.

Resultaat 1–32 van de 218 resultaten wordt getoond

Ringen, kettingen en oorbellen voor Halloween

Ratten, katten, spinnen en schedels (skulls) zijn de thema’s waar het omdraait bij sieraden voor Halloween. Ga je als heks dan is de zwarte kat of rat misschien iets voor jou. Om aan je nek te hangen of aan je oor. Een ring met magische steen doet het uiteraard ook prima en als heks kun je trouwens niet zonder glazen bol en toverstaf. Dus die accessoires zijn beslist onmisbaar.

Schoenen voor Halloween

Zombies dragen geen schoenen en ook skeletten staan niet bekend om het dragen van hoge hakken, maar heksen en tovenaars des te meer.  Ben je een mummie dan hul je je voeten in verband en als skelet draag je zwarte kousen en schoenen zodat die minder opvallen in het donker. Combineer je dat met een legging of kousen met glow in the dark prints dan is je outfit helemaal af.

Messen en kettingzagen

Altijd al met een kettingzaag of slagersmes willen lopen zwaaien? Of liever als een Japanse samouraikrijger met een groot zwaard? Dan is Halloween je kans. Om brokken te voorkomen zijn de messen, bijlen en zwaarden uiteraard van schuimrubber of plastic. Griezelen is leuk, zolang er geen echt bloed vloeit. Je kan daarom ook gelijk door je hoofd prikken, althans zo echt lijken onze Halloween accessoires.

Pruiken en maskers

Bij de Halloween accessoires vind je ook tal van pruiken en maskers voor the day of the dead. Dias de los muertos is de Mexicaanse variant van Halloween en is wat exotischer dan de Amerikaanse variant. Er komt ook meer muziek aan te pas, maar het thema blijft het zelf, de dag dat de doden uit hun graf opstaan. Veel haar hebben die doorgaans niet, tenzij je als de IT griezelclown de boel onveilig maakt. Je haar kun je wel griezelig maken met een haarnetje met spinnetjes, een diadeem met wiebelende vleermuizen of zwarte rozen.

Tasjes en vleugels

Ook als heks, zombie of tovenaar kun je handen tekort komen. Je kan dat compenseren door een paar zwarte vleugels, zodat je als Lucifer het hellevuur kan laten zien. Je kan natuurlijk ook gewoon een handtasje meenemen dat eruit ziet als een hakbijl. Heb je nog andere accessoires nodig voor Halloween, check dan ook eens onze toverhoeden of horror make-up afdeling. Met een kraai op je hoofd of een mega ritssluiting over je gezicht, ben je absoluut doodeng èn onherkenbaar.

Fop & Feestwinkel