Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Hippie

Even lekker relaxen tijdens het carnaval in hippie carnavalskleding. Heren kunnen zich verkleden als hippie door zich te hullen in lange gewaden met franjes een lange, ongewassen haren. Heb je van nature niet zo’n weelderige haardos, dan kun je natuurlijk een pruik opzetten en een haarbandje in doen. In de jaren 60 waren de hippies een soort van passieve wereldverbeteraars.

 

Resultaat 1–32 van de 39 resultaten wordt getoond

Hippe uitspraken van en hippie in carnavalskleding

“Make love, not war” en “Stop the world, I want to get off” zijn favoriete uitspraken uit die tijd. Wil jezelf een beetje hippieachtig overkomen dan moet je vooral L A N G Z A A M praten en vaak zeggen: “C O O L IT M A N”. Beetje depressieve apathische uitdrukking op je gezicht helpt ook. En natuurlijk regelmatig heel lang gerekt “W O W” roepen. Even oefenen, maar dan maak je met weinig tekst een grootste indrukJ.

Hippie carnavalskleding heren is wijd en comfortabel

Je zou wel gek zijn als je met carnaval NIET als hippie gaat want dat is het perfecte excuus om het rustig aan te doen en je te onttrekken aan allerlei verplichtingen. Een hippie doet niet mee aan rituelen van de gevestigde orde, net als de rest van de carnavalsvierders die vier dagen lang de baas mogen zijn. Je kan je ook gewoon hullen in een vale spijkerbroek en blouse of spijkerjack met franjes. Schrijf er met zwarte stift coole teksten op en versier met carnavalsapplicaties en je bent net een hippie uit de jaren 60, maar dan wat vrolijker want het is per slot van rekening wel carnaval. Hippies zijn niet helemaal je ding maar je vindt iets ouds wel leuk? Check dan onze historische kleding. Maar je kunt natuurlijk ook altijd nog gaan als soldaat 😉

Hippie carnavalskleding heren kan niet zonder kralen en vlechtwerk

Maak je hippie carnavals outfit af met kralenkettingen, hoe mee hoe beter. Je begint met een klein halskettinkje met bijvoorbeeld een ban de bom teken en eindigt met een lange kralen ketting van grote kralen die zowat tot op de grond raken. En er tussen in dan nog zo’n stuk of 20 kettingen. Best lastig om daar de polonaise me te dansen, maar als hippie zie je dat sowieso niet zitten. Je bent liever lui dan moe. P E A CE MAN!

Fop & Feestwinkel