Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Matroos

Lekker de stoere bink uit hangen kan prima in een sailorshirt of blouse. De matroos is tegenwoordig niet meer een actueel beroep, maar als carnavalskleding is de matroos nog altijd zeer populair. Dat komt misschien wel door Popeye, de sailorman die altijd klaar staat (met en blik spinazie) om zijn liefje Olive uit handen vaan de bruut Brutus, ook een matroos, te redden.

 

Toont alle 3 resultaten

Matroos Popeye (plopoogje?) in carnavalskleding

Deze matroos heeft altijd een pijp en daar vangt of slurpt hij spinazie mee op. Spinazie uit blik notabene (bah). En dat blik heeft hij altijd bij zich voor noodgevallen. En of hij nu vastgebonden is of niet, hij slaagt er altijd net op tijd in dat blik open te persen met zijn imposante spieren waarna hij onoverwinnelijk wordt. Een soort Obélix zeg maar of eigenlijk Astérix. Want Obélix heeft geen krachtvoer meer nodig om de Romeinen met blote handen te verslaan. Voor andere superhelden kijk je onder andere bij morphsuits.

Spieren onontbeerlijk voor matroos

De matroos Popeye heeft tatoeages en is vooral heel sterk na het nuttige van een blik spinazie. Maar hij heeft sowieso al flinke onderarmen met daarop ankertjes getatoeëerd. Dergelijke details zijn natuurlijk leuk om tijdens het carnaval over te nemen. Dus ga je als de schriele matroos Popeye, vergeet dan je tatoeages, je pet en je blik spinazie niet. Ga je als de forse Brutus, schaf dan maar gauw een dikmaak pak aan, dat je kunt vinden bij gekke pakken. Wil je vriendin ook in stijl, kijk dan uit naar een kokerrok en lange blouse voor Olive. Maar een sexy pin up past natuurlijk ook prima bij de matroos.

Fop & Feestwinkel