Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Paw Patrol jongens

Is jouw zoontje liefhebber van Paw Patrol? Dan is het natuurlijk geweldig om een Paw Patrol kostuum voor hem te kopen. Ideaal om te dragen naar een feestje, zoals carnaval, maar ook leuk om gewoon te verkleden. Wij hebben een breed assortiment Paw Patrol kostuums voor jongens.

Toont alle 9 resultaten

Wat is Paw Patrol?

Paw Patrol is een Canadese cartoonserie waarin slimme en schattige puppy’s echte helden zijn. Ryder, Marshall, Rubble, Chase, Rocky, Zuma en Skye vormen samen en reddingsbrigade en beleven spannende avonturen in de serie. De 10-jarige Ryder is de leider van de reddingsbrigade dat bestaat uit zes stoere pups. Samen zorgen zij ervoor dat het veilig blijft in Adventure Bay. Bij Fop&Feestwinkel hebben we nu ook een leuk assortiment Paw Patrol kostuums voor jongens en meisjes.

Paw Patrol kleding voor jongens

Als jouw zoontje een fan is van Paw Patrol, dan is het natuurlijk geweldig om een leuk kostuum van zijn favoriete serie aan te schaffen. De Paw Patrol kleding in ons assortiment is zeer geschikt om te dragen als carnavalskleding of voor tijdens een verkleedfeest. Ons assortiment Paw Patrol kleding bestaat veelal uit leuke kostuums van goede kwaliteit. Het maakt niet uit welke pup uit Paw Patrol de favoriet van jouw zoontje is, want je vind in onze webshop van elke hoofdrolspeler een kostuum.

Paw patrol kostuum kopen

Met een Paw Patrol kostuum kan jouw zoontje zich geheel verkleden als zijn favoriete held uit de populaire cartoonserie. Voor alle kleine fans van Paw Patrol is er in onze feestwinkel wel een passend kostuum te vinden. Heb je vragen over onze producten? Vraag het gerust aan onze klantenservice.

Fop & Feestwinkel