Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Soldaat

Op welke geheime missie ga jij met jouw leger tijdens carnaval? Natuurlijk behoort bij een geheime missie het juiste commandopak voorzien van camouflage voor optimale onzichtbaarheid. Of je nu samen met je vriendinnen gaat als compleet leger, of alleen als soldaat, hieronder vind je zeker de carnavalskleding die bij je past.

Zocht u accessoires voor leger en politie klik dan hier  Accessoires carnavalskleding soldaat en politie

Toont alle 25 resultaten

Soldaat camouflage legerprint carnavalskleding

Soldaatje spelen is een geliefde bezigheid van kleine jongetjes. Meisjes zijn liever prinses of Goede fee. Tenminste, op de kleuterschool. Later op de middelbare school willen meisjes ineens ook stoer zijn. Voor stoere en minder stoere dames kan het daarom heel leuk zijn om iets te kiezen uit carnavalskleding dames soldaat. Denk aan een camouflage pak of een broek met legerprint, maar ook een officiers tenue kan heel feestelijk zijn als het thema “soldaat” is.

Soldaat of bootcamp bape, legerprint zorgt voor camouflage

Ga jij dit carnaval undercover dan zorg je ervoor dat je onzichtbaar wordt voor de vijand. Hul je in een camouflage pak of ga als Bootcamp bape de boel onveilig maken. Carnavalskleding met een legerprint zorgt ervoor dat jij ongezien de bar kunt bereiken voor een metertje bier.

Soldaat uit de Franse Revolutie met camouflage pak het bos in

Je kunt natuurlijk ook een historisch verantwoord soldaten- of sexy officierskostuum kiezen als carnavalskleding voor dames. Denk aan Napoleon en zijn veldslagen. Kies voor rood met wit, de kleuren van de garde of het leger. Wel bijzonder, dat witte denkend aan het vele bloed dat er gevloeid is. Wie weet om goed herkend èn onderscheiden te worden van de vijand, die als barbaren gezien werden, denk bijvoorbeeld aan de kozakken.

Fop & Feestwinkel