Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Stewardess

Of je nu stewardess bent aan de grond of stewardess in een vliegtuig, een ding staat vast; je bent verantwoordelijk voor de veiligheid en verzorging van de passagiers. Met deze sexy stewardess carnavalskleding gaat dat zeker lukken. Verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren.

 

Toont alle 4 resultaten

Stewardess carnavalskleding

“Dames en heren, hier spreekt uw stewardess. Welkom aan boord van fopenfeestwinkel.nl, de winkel voor carnavalskleding en themafeesten. Ik ben uw stewardess en ik zal u nu instructies geven met betrekking tot uw carnavalskleding. Ik hoop dat u een plezierige vastenlaovond zult hebben. Zo dadelijk begin ik met de polonaise en wordt u vriendelijk verzocht aan te haken”. Een carnavals droom in de lucht op weg naar het Braziliaanse carnaval in Rio? Een stewardess in carnavalskleding, dat zie je alleen in februariJ.

De stewardess is altijd beleefd, correct, vriendelijk en beeldschoon.

Dat is het prototype stewardess van de KLM aan boord van de Boeing maar natuurlijk niet ten tijde van carnaval. Dan mag er een knoopje los van het hypercorrecte stewardess kostuum. Ook hoeft de carnavalskleding stewardess niet per definitie een mantelpakje te zijn met veel te strakke rok, vinden wij. En dat bloesje met dat sjaaltje mag je ook wel thuislaten. Het stewardessenpak wordt er een stuk sexyer door. Vind je het nog niet sexy genoeg, kijk dan bij sexy carnavalskleding dames.

Zelf carnavalskleding stewardess samenstellen

Onze echt carnavalstopper in het thema carnavalskleding stewardess is het rode carnavalskostuum, compleet met wijde rok, cape en steek. Eigenlijk is het een kruising tussen prins carnaval en een stewardess die in het voordeel van de laatste uitvalt! Maar natuurlijk kun je ook je eigen carnavalskleding samen stellen. Kijk voor een hippe stewardess bij bloezen en broeken, of bij disco carnavalskleding. Draag in plaats van kokerrok een glitter hotpants of discorokje. Of ga als gospel stewardess en kies een paars gospelhemd en afro pruik bij het thema carnavalskleding kerkelijk.

 

Fop & Feestwinkel