Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Tiroler Broek

Op zoek naar een outfit voor oktoberfest of bierfeest en is een dirndl niets voor jou? Probeer eens een tiroler broek of lederhose. Lederhosen zijn altijd van leer gemaakt, maar een tiroler broek kan ook van katoen of linnen zijn.

Toont alle 8 resultaten

Welke Tiroler broek?

Een tiroler broek kan een zomerse versie van de lederhose zijn, in het kort of langer (tot op de knie) altijd met typische tiroler knopen en borduursels. Je kunt ook een paar tiroler lederhosen bestellen, een echt leren tiroler broek voor dames die je kunt dragen met of zonder bretels. De lederhosen zijn verkrijgbaar in een kort model, in de kleuren donkerbruin, roze en paars. Kijk in onze webshop voor de voorbeelden, en bestel ze direct.

Tiroler broeken in alle soorten en maten

Ook bestaat een tiroler broek voor dames als ondergoed om onder een dirndl of andere jurk te dragen. Zo'n broek is een witte linnen pofbroek tot op de knie. Hoe je de tiroler broek ook draagt, je kunt 'm het best combineren met een witte of geruite top, of een dirndl blouse voor een sexy look. Bestel nu een tiroler broek voor dames in onze webshop, voor een bierfest in de zomer op het terras of het aankomende Oktoberfest.

Fop & Feestwinkel