Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Trendy

Wat trendy carnavalskleding is, hangt natuurlijk af van het moment. En aangezien carnaval maar één keer per jaar plaats heeft is het eigenlijk onmogelijk te voorspellen wat trendy zal zijn. Wat trendy is, hangt uiteraard ook af van de plaats en provincie waar je carnaval gaat vieren. Want tradities zijn er altijd met carnaval. Zo is het Limburgse carnaval heel anders van kleur dan het Brabantse. In Limburg ben je trendy in alle carnavalskleding in reggae kleuren, in Brabant viert rood/ wit de boventoon. Kerkelijke types en transseksuelen doen het ook altijd prima. Per slot van rekening is carnaval een prima tijd om uit de kast te komen of je gewoon eens van een heel andere kant te laten zien.

 

Resultaat 1–32 van de 100 resultaten wordt getoond

Trendy zwarte èn bonte carnavalskleding

Boven de rivieren zijn het vaak de etnische minderheden die populair zijn. Gospelkoortjes met afro pruiken en punkers met enorme paarse hanenkammen zijn waarschijnlijk ook komend carnaval trendy. In de grote steden ligt het weer anders, daar zijn de Opposuits en smokings erg in trek. Stijlvol en toch maf voor de dag komen, dat durft namelijk elke trendy vent wel aan. Naar verwachting zullen ook de oosterse figuren uit bijvoorbeeld 1001 nacht goed vertegenwoordigd zijn.

Actualiteit bepaalt trendy carnavalskleding

Medio 2016 weten we niet hoe februari 2017 er uit zal zien, maar we zijn op alles voor bereid. Opposuits met doodshoofden, badaboom of meer vreedzame cannabis, wie zal het zeggen welke kant het opgaat? Eén ding weten we zeker en dat is dat je eigenlijk geen carnaval meer kunt vieren zonder carnavalsjassen. Verhoogt absoluut je zin in carnaval, want ook als het vriest dat het kraakt zie jij er op je “carnavalsbest” uit!

Fop & Feestwinkel