Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Goedkope lederhosen

Je kunt echt niet naar Oktoberfest zonder lederhosen. Natuurlijk kan je niet in een nepleren paar aankomen, maar echt leer is duur. Bij fopenfeestwinkel.nl koop je goedkope lederhosen, rechtstreeks uit het alpengebied. Lederhosen is een broek die met bretels hoog gehouden wordt. Eigenlijk is het een werkbroek; net zoals de spijkerbroek vroeger was. Lederhosen worden echter nog steeds zo gedragen als toen.

Toont alle 5 resultaten

Goedkope lederhosen, wanneer en hoe draag je ze?

Tijdens het buitenwerk, of bergwandelingen. Jonge padvinders in Duitsland en Frankrijk dragen ze soms nog steeds als uniform. De status van de lederhose kan je vergelijken met die van de Schotse kilt. Lederhosen zijn er in het kort en in het lang. De korte versie wordt meestal door jongetjes gedragen, lange lederhosen zijn voor volwassen mannen.

Multifunctionele lederhose

Bestel nu een paar goedkope lederhosen voor het volgende bierfeestje, Oktoberfest, of misschien wil jij er ook wel gewoon in wandelen of tuinieren. Of vind je het een handig pakkie om je kleine zoontje in te steken. Lederhosen zijn multifunctioneel!

Op zoek naar een goedkope broek om naar de oktoberfesten te gaan ? Ook dat is mogelijk in onze webwinkel, u koopt ze op maat en in een stoffen of suède kwaliteit. In deze categorie vindt u de goedkope lederhosen. Op zoek naar echte lederen lederhose? Of zoekt u Overhemden voor lederhosen?

Fop & Feestwinkel