Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Home Themafeest Toppers kleding 2022
Filters

Productcategorieën

Toppers kleding 2022

Toppers 2022 kleding

Het thema voor Toppers in Concert 2022: Flower Power. Daar hoort vanzelfsprekend de juiste kleding bij. Wij hebben allerlei Flower Power kleding die precies bij dit feestje past. Kijk aan de linkerkant naar de juiste categorie en bestel je Toppers kleding (outfit) 2022 hier direct online.

Resultaat 1–32 van de 74 resultaten wordt getoond

Toppers kleding 2022 en Versiering

De Toppers is een muziekformatie van René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit. Na een aantal jaar Corona zal voor het trio het nieuws dat de 2022 editie wel door kan gaan als een opluchting komen. De Toppers in Concert komt in november 2022 terug. Voor zowel dames als heren hebben wij verschillende kledingtypen en stijlen in ons assortiment. En juist met leuke hoeden en accessoires maak je je outfit helemaal af. Waar moet je dan aan denken bij Toppers 2022 kleding? Lees hieronder verder.

Outfit Toppers 2022

De Drescode voor 2022 is Flower Power. De drescode bestaat dus vooral uit  een vrolijke hippie achtige stijl. Hippies droegen bloemen in het haar en droegen daarmee een vredige en liefdevolle levenshouding uit. De kracht van deze bloem in het haar (flower power) is symbolisch voor de kracht van geweldloos verzet. En uiteraard mag een piece symbool ook niet ontbreken. De leefwijze van de hippie was gericht op vrijheid, spontaniteit, creativiteit en plezier. Juist daarom is de match met het thema van de Toppers dit jaar een super combinatie.

Toppers 2022: here we come

Dus ga je naar de Toppers in concert zorg dan dat je mee doet aan deze drescode. Flowerpower drukte zich ook uit in kleding en haardracht: fleurige patronen en kleuren, haarbanden, slippers, ruwkatoenen hemden, wijdvallende kleding (vaak naar Indiase snit), of juist superstrakke kleding. Er kan juist heel veel tijdens deze Toppers editie in 2022. Toppers 2022 het is een super gezellig feestje met vrienden.

Flower Power Purple

Flower power staat bekend om het kleurgebruik. Maar wist je dat de meest gebruikte Flower Power kleuren ook een betekenis hebben? In de hippietijd werden het vaakste onderstaande kleuren gebruikt. De volgende kleuren en de betekenis ervan:

  • roze – seks.
  • geel – zonlicht.
  • rood – leven.
  • oranje – geneeskracht.
  • turkoois – magie.
  • violet – karakter.
  • groen – natuur.
  • blauw – sereenheid.

Fop & Feestwinkel